Ανεπανάληπτο: Δεν έπαιξε ο Μπουζούκης, λόγω έλλειψης... παπουτσιών!

Δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός - Έσωσε το τριφύλλι ο Διούδης

Ο τραυματισμός του Μαουρίσιο έφερε τον προβληματισμό στον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος άλλαξε το πλάνο του και κάλεσε… τον Μπουζούκη εκτάκτως στην αποστολή. Εκείνος δεν κατέβηκε από την εξέδρα στον πάγκο της ομάδας, λόγω έλλειψης παπουτσιών στο νούμερό του!

Δεν έχει… προηγούμενο αυτό που συνέβη στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Μπόλονι, αρχικά, είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Μπουζούκη, ενώ τον Αγιούμπ τον απέκλεισε στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι, παίρνοντας τελικά, μαζί του, 21 ποδοσφαιριστές.

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Μαουρίσιο λύθηκε επιτυχώς με τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος «έσωσε» στην κυριολεξία τον Ρουμάνο τεχνικό. Γιατί, δεν υπήρχε άλλος χαφ στον πάγκο!

Ο Μπουζούκης πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι στη Λεωφόρο σαν… θεατής, δίχως να έχει φέρει μαζί τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Μπόλονι τον αιφνιδίασε και τον κάλεσε να μπει στην αποστολή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν κατέβηκε ποτέ στον πάγκο, γιατί δεν βρέθηκαν παπούτσια στο νούμερό του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News