Ανδρεόπουλος: «Δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού!»

Ανδρεόπουλος: «Απορώ πού βρίσκουν τόση δύναμη οι παίκτες μου!»

Μαγικά έκλεισε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό όπως είπε ο «αρχιτέκτονας» του τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος παράλληλα έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Μια δύσκολη χρονια κλείνει με τον καλυτερο τρόπο:

«Kλείνει μαγικά η σεζόν, είχαμε τέσσερις στόχους και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις. Είναι μία χρονιά που θα μνημονεύεται στην ιστορία του τμήματος.»

Για το εάν είναι αυτή η καλύτερη σεζόν του ή αυτή πριν δύο χρονιά:

«Είναι διαφορετικό. Τότε ηταν η αρχή και ήταν δύσκολο γιατί επρεπε να σπάσουμε κατεστημένα. Τώρα ήταν δύσκολο αγωνιστικά.»

Για τον κόσμο:

«Δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Υπάρχει αυτό το πράγμα; Δεν είναι μονό το δικό μας τμήμα, κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει γήπεδα και μάλιστα είναι και υπόδειγμα, χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα. Υπάρχει αυτός ο κόσμος; Εμείς μόνο να του βγάλουμε το καπέλο και να τον ευχαριστήσουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News