Αναβλήθηκε η κυκλοφορία τραγουδιού για Μήτογλου, λόγω Mad Clip!

Αναβλήθηκε η κυκλοφορία τραγουδιού για Μήτογλου, λόγω Mad Clip!

Ο τράπερ Khay Be ανέβαλε την κυκλοφορία του τραγουδιού του «Ποσοστά» που αναφέρεται στον Ντίνο Μήτογλου και στο οποίο συμμετέχει ο Light, προς ένδειξη σεβασμού για τον χαμό του Mad Clip.

Η σκηνή της trap μουσικής και όχι μόνο είναι συντετριμμένη από την απώλεια του «Super Trapper», Mad Clip με αρκετούς καλλιτέχνες να αναβάλλουν live εμφανίσεις και releases (αρκετές δισκογραφικές δεν θα προχωρήσουν σε κάποια κυκλοφορία για τις επόμενες 40 μέρες).

Για τις 3 Σεπτέμβρη ήταν προγραμματισμένο να βγει στο Spotify το τραγούδι «Ποσοστά» των Khay Be και Light, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο στο κλιπ αλλά και στα lyrics, είναι ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου.

Μάλιστα, στο ρεφρέν του συγκεκριμένου τραγουδιού αναφέρεται το εξής: «Συμβόλαια κλείνω, ποσοστά δε δίνω, νιώθω σαν τον Ντίνο, στους δικού μου δίνω!». 

Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να μην αναβληθεί η πρεμιέρα του κομματιού στις ψηφιακές πλατφόρμες, λόγω του τραγικού θανάτου του Mad Clip, ειδικά από τη στιγμή που έχει συμμετοχή ο κολλητός του αδικοχαμένου «Αμερικάνου», ο οποίος τα τελευταία 24ωρα εμφανίζεται συντετριμμένος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KHAY BE (@khay.be)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News