Ανατροπή και πιθανή παραμονή του Χίλιεμαρκ!

Ανατροπή και προς παραμονή ο Χίλιεμαρκ!

Μπορεί να ήταν δεδομένη η επιστροφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στη Τζένοα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στην υπόθεσή του…

Στον Παναθηναϊκό είχαν ενοχληθεί από τη στάση του Σουηδού μέσου στα τελευταία παιχνίδια, όπου εξέφραζε φανερά τη δυασαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν. Παράλληλα, υπήρχε έντονος προβληματισμός κι απογοήτευση και με την αγωνιστική παρουσία του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Έτσι, θεωρείτο βέβαιο ότι θα είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Η ανατροπή, όμως, έγινε και πλέον δείχνει να είναι στο χέρι του παίκτη η παραμονή ή όχι στην ομάδα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Αν δείξει διαφορετική συμπεριφορά-διάθεση και άλλο πρόσωπο, τότε θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο ότι αν παίξει ο Χίλιεμαρκ αυτό που μπορεί και ξέρει θα αποτελέσει μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένας συν για τον Παναθηναϊκό -στην περίπτωση που ο παίκτης μείνει- είναι ότι ο μέσος από τη Σουηδία θα πρέπει να… βγάλει μάτια στο δεύτερο γύρο, προκειμένου να διεκδικήσει την κλήση του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News