Ανανέωση Πέρεθ: «Ο Ισπανός μένει στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Πέρεθ, ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα!

Ο Πέρεθ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρο για την επιθυμία του η παραμονή στο Γ. Καλαφάτης.

Ασφαλώς η εισήγηση του Γιοβάνοβιτς για την ανανέωση συμβολαίου του Πέρεθ είναι θετική. Ο Σέρβος δεν προβληματίζεται από την ηλικία του ποδοσφαιριστή ο οποίος διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Οπως τονίζει η εφημερίδα, οι διοικούντες το Τριφύλλι δεν έχουν συνομιλήσει με τον ατζέντη του Πέρεθ, ωστόσο υπάρχει πολύ καλή σχέση με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ισπανό και στο κατάλληλο τάιμινγκ θα αρχίσουν οι συζητήσεις.

Παναθηναϊκός: Κάτι ανάλογο με Παλάσιος-Αϊτόρ

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή ότι τη στιγμή που πρέπει θα εμφανίσει στην ιδανική κατάσταση τους παίκτες του.

Θυμηθείτε τον Παναθηναϊκό των περσινών πλέι-οφ. Πόσο βελτιώθηκε η επιθετική λειτουργία με την καθιέρωση του Ιωαννίδη στο 9, πόσο ανέβασαν την απόδοσή τους οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μπρινιόλι, Παλάσιος και Αϊτόρ, πόσο πιο φρέσκοι και γυμνασμένοι έδειχναν οι παίκτες.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστώθηκε την άνοδο όλων, ειδικά των δύο τελευταίων. Δούλεψε πολύ με τον Παλάσιος. Ο Αργεντίνος έχασε κιλά, εμφανίστηκε στο γήπεδο με λιγότερο λίπος, έτρεχε πιο γρήγορα και πάνω από όλα είχε πολλά σπριντ σε υψηλή ένταση.

Στοιχεία που δεν φαινόταν πως μπορούσε να βγάλει το πρώτο διάστημα στη χώρα μας όταν οι οπαδοί του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι…παραθαλάσιος.

Ο Αϊτόρ πέρσι έμεινε στο κλαμπ επειδή δεν κατάφερε να φέρει κάποια πρόταση. Δεν τον ήθελε κανένας στην ομάδα, είχε μια απογοητευτική πρώτη χρονιά κι έμοιαζε μία λανθασμένη μεταγραφή με τον Ιβάν να τον αναβαπτίζει και τον Ισπανό να του το ανταποδίδει με ματσάρες.

Περιμένουμε κάτι ανάλογο να γίνει φέτος με Μπερνάρ, Βέρμπιτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News