Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Βάθκεθ!

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Βάθκεθ!

Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Χαβιέρ Βάθκεθ, ο οποίος είχε αναλάβει απ’ τον περασμένο Ιανουάριο τα ηνία της Β’ ομάδας του «τριφυλλιού», που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Βάθκεθ, ο οποίος διατέλεσε προπονητής της δεύτερης ομάδας από τον περασμένο Ιανουάριο. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική διαδρομή του».

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον 37χρονο τεχνικό, είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό από διάφορα πόστα, έχοντας διατελέσει βοηθός προπονητή (2002/03 επί Φερνάντο Σάντος), επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ (2006/07) και τεχνικός διευθυντής (2007/08).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News