Αν έρθει και ένας καλός γκαρντ!

Αν έρθει και ένας καλός γκαρντ!

Ο Παναθηναϊκός ακόμα έχει θέματα κι είναι φυσιολογικό. Φάνηκε στο ΟΑΚΑ με τη Φενέρ ότι κάποιοι παίκτες θέλουν να γράψουν κάποια χιλιόμετρα ακόμα, ώστε να αποτελούν σταθερές σε τέτοιου είδους ματς.

Σαν ομάδα είναι πιο έτοιμη από πέρσι να παίξει μεγάλα 40λεπτα, μα δεν γίνεται ο Γιώργος Βόβορας να ζητά κάθε φορά κατάθεση ψυχής, χρειάζεται λίγη κλάση.

Ο Σάικς την διαθέτει (έστω κι αν είναι δευτεροκλασάτος), ο Φόστερ επίσης, για το Νεμάνια ξέρουμε όλοι που θα ήταν αν δεν ήταν…γκαντέμης με τους τραυματισμούς, ο Παπαπέτρου αποτελεί κολώνα.

Που καταλήγουμε; Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο ανάλογα το είδος του παίκτη που θα πιάσει ΟΑΚΑ για να κάνει την δουλειά του Πιερ Τζάκσον.

Με Μποχωρίδη έχεις καλές συνεργασίες και λειτουργικότητα μεν, αλλά θες κάτι πιο ραφιναρισμένο στο “1” που σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστείς ανακατανομή ρόλων κι επιπλέον δουλειά στο ήδη υπάρχον πλάνο.

Ο ΠΑΟ πρέπει να κοιτά με κατεύθυνση το μέλλον και να σκέφτεται τι θα γίνει όταν σταματήσει να πετάει φλόγες το δίδυμο Φόστερ-Νέντοβιτς, εκεί ο πρωταθλητής θα χρειαστεί να παρουσιάσει κάτι άλλο.

Δεν έχει την πολυτέλεια η ομάδα να κοιτάξει ψηλά αν οι γκαρντ της βρεθούν σε χαμηλές πτήσεις. Αυτή την εποχή τίποτα δεν είναι πραγματικά τόσο καλό ή τόσο κακό όσο μοιάζει, όλοι σφιγμένοι είναι αφού ακόμα προετοιμασία κάνουν…

Οπότε (παρότι “φτωχός”) κανείς δεν σου στερεί το δικαίωμα με 1-2 κινήσεις να γίνεις ακόμα πιο αξιόπιστος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News