Άλμ(π)α με νέο διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λαύριο 93-70: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Βερολίνο για το πρώτο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague. Αντίπαλός του η φορμαρισμένη, αλλά και ελλιπής συνάμα Άλμπα (21:00). Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Λαύριο, που τόνωσαν σημαντικά την ψυχολογία της ομάδας.

Μάλιστα, στο τελευταίο χρονικά, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι τον δικαιώσαν. Ειδικά ο Λευτέρης Μαντζούκας, που σημείωσε 14 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής. Οι Γερμανοί μετρούν δύο νίκες στα ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, ενώ και εντός συνόρων παραμένουν αήττητοι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 4.

«Ομάδα με ταλέντο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ίσραελ Γκονζάλες σχολίασε την εντός έδρας αναμέτρηση της Άλμπα με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά όσα τόνισε ο κόουτς των Γερμανών.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο και έναν προπονητή που πραγματικά κάνει την ομάδα του να δουλεύει στην άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένο και να παίξουμε όπως συνήθως, προσπαθώντας για το καλύτερο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιάννι Ουέτζελ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του άσου της γερμανικής ομάδας.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι άλλη μια σκληρή μάχη. Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι στο κύπελλο Γερμανίας τη Δευτέρα, θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στην εύρεση τρόπων για να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα για εμάς την Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πραγματικά ταλαντούχο ρόστερ και θα χρειαστούμε μια δυνατή εμφάνιση για να κερδίσουμε το παιχνίδι εντός έδρας».

Τα τελευταία νέα

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δύο προβλήματα ενόψει της «διαβολοβδομάδας». Αμφίβολος είναι ο Άντριου Άντριους που έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση. Εκτός έμεινε και πάλι ο Ουόλτερς, ο οποίος έκανε ατομικό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του «τριφυλλιού» στο Βερολίνο.

Η Άλμπα δεν έχει στη διάθεσή του τους Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιοχάνες Τίμαν, Μάρκους Έρικσον και Μπεν Λάμερς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News