Αλλάζει! Ξεχάστε τον Παπαγιάννη που... ξέρατε

Αλλάζει! Ξεχάστε τον Παπαγιάννη που... ξέρατε

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο αγώνα με την Ζαλγκίρις και αυτό το οφείλει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο διεθνής σέντερ έκανε ένα άρτιο παιχνίδι με 6 πόντους και 13 ριμπάουντ, είχε 3 κοψίματα και αμέτρητες φορές που η σκιά του εμπόδισε τους γηπεδούχους να επιτεθούν κατά μέτωπο.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει ακούσει πολλά την φετινή σεζόν από πολλούς οι οποίοι ξέχασαν εύκολα την ταλαιπωρία του όλο το καλοκαίρι από τον τραυματισμό του και την υπερπροσπάθεια που έκανε για να παίξει στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Παπαγιάννης μοιάζει να τα αφήνει όλα πίσω του και να φορμαρίζεται την κατάλληλη στιγμή και το γεγονός ότι άντεξε να παίξει το ίδιο καλά 29 λεπτά είναι η πιο ευχάριστη είδηση της χθεσινής βραδιάς.

Με τα μακριά του χέρια ήταν πάντα έτοιμος να κόψει ή να αλλοιώσει τα αντίπαλα σουτ και κάποιες στιγμές οι Λιθουανοί προσπαθούσαν να του ξεφύγουν με απεγνωσμένα σουτ.

Γενικά ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη, που τον πηγαίνει κατευθείαν στο ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν εναντίον του Ολυμπιακού τουλάχιστον με πολύ καλή ψυχολογία.

Στην συνέχεια ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αρμάνι και μετά μια δύσκολη διαβολοβδομάδα στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Παιχνίδια δύσκολα και απαιτητικά τα οποία πάντως φαίνεται πως έρχονται στο κατάλληλο σημείο για τους Πράσινους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News