«Αλλαγές» στα «πράσινα» αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για δύο μετά το ντέρμπι

Τουλάχιστον το θετικό αυτή την εποχή είναι ότι έφτιαξαν τα πράγματα στα αποδυτήρια μετά την απόφαση του Λάζλο Μπόλονι να βάλει νερό στο κρασί του και να πάψει τα… νταηλίκια με τους παίκτες που κρατούσε εκτός 11άδας για καιρό.

Θυμάστε τι είχε γίνει στην ήττα στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, όταν Χουάνκαρ, Σένκεφελντ “σάλταραν” την ώρα της αλλαγής τους, ο Χατζηγιοβάνης χειρονομούσε ενοχλημένος όταν βγήκε από το ματς κι ο Βιγιαφάνιες είχε γίνει “Τούρκος” επειδή δεν ξεκίνησε στην 11άδα;

Την Κυριακή ο Διούδης ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογούσε, οι συμπαίκτες του του συμπαραστάθηκαν κι ήδη όλοι σκέφτονται το ματς με τον Αρη.

Αν θέλουν να πάρουν ρεβάνς από τους άλλους ας τους κερδίσουν τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο, για να κάνουν και πιο χαρούμενοι διακοπές.

Στο Κορωπί δεν υπήρχε χρόνος μετά την πρόσληψη του Μπόλονι για να κατασκευαστεί μια ανταγωνιστική απέναντι στον αιώνιο ομάδα.

Το σύνολο του Ρουμάνου τουλάχιστον αυτή τη στιγμή διακρίνεται πρωτίστως από καλύτερη νοοτροπία και κλίμα πίσω από τις πόρτες των αποδυτηρίων. Ομαδική συνείδηση βελτιωμένη το ίδιο και το ατομικό πνεύμα. Κάτι είναι κι αυτό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News