ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Alkmaar - Panathinaikos

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ένα δυνατό φιλικό που θα βοηθήσει στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, δίνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Δευτέρα την Άλκμααρ (19:00), στο πρώτο κρας τεστ επί ημερών Γιοβάνοβιτς.

Alkmaar – Panathinaikos Live Streaming

Την Πέμπτη το σύνολο του Σέρβου τεχνικού ξεμούδιασε κόντρα  στην Αλ Τααβόν (1-1), σε μία αναμέτρηση που άφησε θετικές εντυπώσεις, παρά τις αρκετές δοκιμές που έγιναν σε πρόσωπα και τακτική. Κυρίως στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» κυριάρχησε, σπαταλώντας δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη (ο Χατζηθεοδωρίδης το γκολ).

Ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού είδε με ικανοποίηση τον Κώτσιρα να ανταποκρίνεται στον ρόλο που του ανατέθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, ο Πέρεθ πήρε αυτή την σκυτάλη, ανεβάζοντας πάρα πολύ το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο απέναντι στους Ολλανδούς.Panathinaikos Live Streaming

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Φιλικό

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει αρκετά ονόματα, με εκείνο του Σταφυλίδη να βρίσκεται ψηλά στην λίστα, αν και η περίπτωση του διεθνή αμυντικού είναι δύσκολη και ακριβή. Επίσης, τις τελευταίες ώρες προτάθηκε και ο Τζούνιορ Φερνάντες, που αγωνίστηκε πέρσι στην Τουρκία.

Η Άλκμααρ ολοκλήρωσε την πορεία της στην Eredivisie πέρσι στην 3η θέση. Με την επίδοση αυτή πήρε το εισιτήριο για το Europa League (1 βαθμό πίσω από την PSV). Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρσι και οι αντοχές του Παναθηναϊκού θα τεσταριστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV και πιθανότατα από το κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube.

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News