Αλήθεια, ποιον δυσαρεστεί το 9/12 του Παναθηναϊκού;

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη - "Σπόντα" για Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός κάνει πορεία πρωταθλητισμού έκτασης ενός σχεδόν ολόκληρου γύρου, αλλά κάθε εβδομάδα, ανακαλύπτεται και κάτι… στραβό για τον Μπόλονι, το στυλ ποδοσφαίρου του και τα… άσπρα του μαλλιά! Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Παναθηναϊκός κάνει πορεία πρωταθλητισμού έκτασης ενός σχεδόν ολόκληρου γύρου, αλλά κάθε εβδομάδα, ανακαλύπτεται και κάτι… στραβό για τον Μπόλονι, το στυλ ποδοσφαίρου του και τα… άσπρα του μαλλιά! Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ποιος Δώνης, ποιοι Ρόκα – Πογιάτος, ακόμη, και ποιος Αλαφούζος (δείχνει να σώζει το τριετές πλάνο του…. «by accident»). Ποιος Βαγιαννίδης, ποιος Ζαγαρίτης, ποιος Εμμανουηλίδης. Ποιο κλίμα; Ποια αποδυτήρια; Ποιο αντι-ποδόσφαιρο; Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού που διαμαρτύρεται; Ποιο θέαμα; Θέαμα; Ορίστε και τρία γκολ στο Περιστέρι!

Και… πρωτάθλημα θα διεκδικούσε ο Παναθηναϊκός σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ σύμπαν, όπου η υπόθεση τίτλος δεν θα κρινόταν από τα μέσα Οκτώβρη και τα πλέι οφ θα είχαν πραγματική αξία και σημασία. Και δεν είναι να ντρέπεσαι να το γράφεις αυτό.

Εννέα τρίποντα σε δώδεκα αγωνιστικές με ΠΕΝΤΕ (!) διπλά σε ΑΕΚ, Απόλλωνα, Άρη, Βόλο και Ατρόμητο. Σε αυτό το διάστημα, η μιζέρια μετά το πρόσφατο, «0-0» με την Λαμία ήταν… ανεκτίμητη!

Εντός, λοιπόν, αυτού του χρονικού πλαισίου της αγωνιστικής ευμάρειας , το Τριφύλλι έχει επικριθεί κυρίως, για τον προπονητή του. Τι έχουμε διαβάσει / ακούσει; Εν συντομία:

«Σχολικές άδειες, αποκρουστικό ποδόσφαιρο, κακά αντανακλαστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπεύθυνος για τον Covid-19, αθυρόστομος, προκλητικός, ψωνίζει από τα πανέρια της Γαλλίας, προωθεί τους δικούς του!.»

Είναι πασιφανές, πως μονάχα μια μικρή μάζα παικτών στο Κορωπί – πιθανότατα – να έχει ενοχληθεί με τον Μπόλονι περί του χρόνου συμμετοχής στους αγώνες. Αν, όντως, υπήρχε πραγματικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, το «9/12» θα ήταν… στην καλύτερη «4-5/12». Εδώ, λοιπόν, ο Ρουμάνος έχει επιβληθεί όλων, και με τη δική του σφραγίδα, έχει φτιάξει ΟΜΑΔΑ. Με κανόνες, στους οποίους όλοι πειθαρχούν.

Τα «χαχα» στα social media για τις μεταγραφές 30 Ιανουαρίου, «κόπηκαν» απότομα, μετά το 2-3 επί του Ατρομήτου. Δεν είπε κανείς, πως ήρθαν ο Φαμπίνιο, ο Ντεμπελέ και ο Πογκμπά. Αλλά, με μια πρώτη ματιά, φάνηκε πως οι Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό ήταν κινήσεις «value for money».

Σχετικά με τον πρώτο, εκτιμώ πως θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της τριάδας στα χαφ μέχρι το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News