Αλεξανδρόπουλος: Το «πρέπει» της παραμονής και το ερωτηματικό

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ανάμεσα στη διοίκηση και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ο κορυφαίος του τριφυλλιού τρώγοντας κυριολεκτικά το γήπεδο.

Ο νεαρός χαφ θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά ποιος θα εκπλαγεί αν αποφασίσει να ακολουθήσει το δρόμο συνομηλίκων του που είδαν την ευκαιρία εκτός Κορωπίου!

Σίγουρα ο παίκτης είναι χρησιμότατος και καλό θα ήταν να παραμείνει, παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός τις επιτυχίες τις έφερνε όταν είχε ελληνικό κορμό.

Κάποτε για να χτίσεις μια καλή ομάδα χρειαζόσουν μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του καιρού σου. Πήγαινες κι αγόραζες π.χ Ζάετς, Σαραβάκο κι είχες ραχοκοκαλιά έτοιμη για χρόνια.

Έφερνες τον Βαζέχα και γύρω του έχτιζες. Πόνταρες στον Ρενέ Χένρικσεν κι έλυνες το αμυντικό σου πρόβλημα. Σήμερα το ποδόσφαιρο τρέχει τόσο πολύ ώστε η αληθινή τέχνη δεν είναι να αγοράσεις ένα σταρ, αλλά να ανακαλύψεις έγκαιρα τον επόμενο!

Όσοι πληρώνουν δεν αρκεί να πληρώνουν, πρέπει να ξέρουν και να διαλέγουν αυτούς που θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια. Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών εντάσσεται ο Σωτηράκης.

Γενικώς , στην παραγωγική διαδικασία το κλαμπ παίρνει άριστα, αλλά ο βαθμός εκμετάλλευσης των παιδιών που διαρκώς ξεπετάγονται από τα φυτώριά του, είναι πολύ κάτω από τη βάση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News