Αλεξανδρόπουλος: Ενδιαφέρον και από Γάλλους - Ραντεβού με Παναθηναϊκό

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει καταφέρει να διακριθεί φέτος στο “τριφύλλι” και με το συμβόλαιό του να λήγει το 2022, όλο και περισσότεροι μνηστήρες εμφανίζονται για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, δύο γαλλικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Ναντ και Λοριάν εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι δύο ομάδες προθέτονται σε μία μακρά λίστα συλλόγων που τσεκάρουν τον Έλληνα χαφ.

Ραντεβού με Παναθηναϊκό

Προτεραιότητα του “τριφυλλιού” παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί το ραντεβού.

Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να γίνει άμεσα η συνάντηση με τους εκπροσώπους του 20χρονου χάφ, είτε εντός αυτής της εβδομάδας είτε το αργότερο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, προκειμένου να «τρέξουν» τη διαπραγμάτευση και να υπάρξει άμεσα θετική κατάληξη.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποτελέσει μία από τις βασικές «κολώνες» της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ενώ ο παίκτης δεν δείχνει να αγχώνεται με το συγκεκριμένο θέμα και έχει αφήσει την υπόθεση στους ατζέντηδές του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News