Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, πήγε στην Αλ Νασρ!

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, πήγε στην Αλ Νασρ!

Ο Αντέλ Τααράμπτ ο οποίος είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ.

Ο 33χρονος διεθνής Μαροκινός άσος ο οποίος είχε προτάσεις τόσο από την Ευρώπη και το Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ.

Ο Τααράμπτ έκανε πέρυσι 42 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπενφίκα ενώ πέτυχε και ένα γκολ, αγωνιζόμενος μάλιστα πιο κεντρικά και όχι σαν εξτρέμ, όπως τον είχαμε μάθει.

 

Ο προπονητής της Σλοβενίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσέριν

Ο Ματίας Κεκ στάθηκε στην απόδοση του Άνταμ Τσέριν μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Νορβηγίας, όπου ο 23χρονος μέσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε ακόμα μία φορά ως βασικός, όπως και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Κούρτιτς.

«Ελπίζω το κοινό μας να καταλαβαίνει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στη νίκη αυτή νεαροί παίκτες όπως ο Τσέριν, ο Μπίγιολ και ο Κάρνιτσνικ. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και σε τόσο νεαρή ηλικία αυτό λέει πολλά», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σλοβένων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News