Αγοράζει νέο... Μπέικον ο Γιαννακόπουλος - «Αντεπίθεση» για το πρωτάθλημα!

'Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Με έσπρωξε ο Γ. Αγγελόπουλος. Κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός»

Η άδικη ήττα στο ΣΕΦ πείσμωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που δεν πρόκειται να τα παρατήσει και εντός των επόμενων εβδομάδων δεν αποκλείεται να φέρει 4άρι στον Παναθηναϊκό επιπέδου… Μπέικον!

Ο Πιτσίλκας… και η σφαγή στο ΣΕΦ προκάλεσαν την οργή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη στην επόμενη μεταγραφική κίνηση.

Μέσα δε στο 2023 και ανάλογα πως θα πάνε τα πράγματα, ο Γιαννακόπουλος δεν αποκλείεται να κάνει και μία ακόμη κίνηση τύπου Μπέικον.




Να πάρει, δηλαδή, έναν παίκτη για την φροντ-λάιν, προκειμένου η ομάδα του να γίνει ακόμη πιο δυνατή και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους στόχους της.

Ο Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει την υπέρβαση για την αγαπημένη του ομάδα και δεν αποκλείεται να το κάνει για μία ακόμη φορά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News