Αυτό ήταν το μεγαλύτερος λάθος των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα! (pic)

Αυτό ήταν το μεγαλύτερος λάθος των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα! (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας υπέπεσε στο σφάλμα του αιώνα, δημιουργώντας κλίμα ΣΕΦ στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ηθελέστα και παθέστα μετά…

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού μετατρέπονται σε αδυσώπητα «κτήνη», όταν ακούν τα αγαπημένα τους συνθήματα. Το απέδειξαν πέρυσι στους τελικούς του πρωταθλήματος στο φαληρικό γήπεδο, φρόντισαν να κάνουν το ίδιο και με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι φίλαθλοι της σέρβικης ομάδας είναι ως γνωστόν αδελφοποιημένοι με τους αντιστοίχους του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την ίδια μοίρα. Δηλαδή να φύγουν από το γήπεδό τους με την ουρά στα σκέλια και με σκυμμένο το κεφάλι.

Παρόλο που οι πράσινοι σημειώνουν ανοδική πορεία παιχνίδι με παιχνίδι, η παρατήρηση του παρακάτω tweetερά κρίνεται εύστοχη:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News