Αυτό είναι το συλλεκτικό λεύκωμα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη (vid)

Αυτό είναι το συλλεκτικό λεύκωμα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο παρουσίασης του συλλεκτικού λευκώματος του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό λεύκωμα, αποτέλεσμα πολύς καλής δουλειάς από τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο, οι οποίοι είχαν την επιμέλειά του.

[ads2]

Σπουδαίοι άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού μοιράζονται τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους για τον εμβληματικό αρχηγό του «τριφυλλιού» με τη βοήθεια σπάνιου φωτογραφικού υλικού από την τεράστια καριέρα του Διαμαντίδη.

Όπως αναφέρει σε post η «πράσινη» ΚΑΕ:
«Σπάνιες στιγμές, εικόνες που θα μείνουν για πάντα αποτυπωμένες στο μυαλό, λόγια καρδιάς και αναγνώρισης για το «διαμάντι» του αθλητισμού από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ!

#DiamondsAreForever #3d4ever #paobc #paoshop
Για online αγορά του συλλεκτικού λευκώματος του Δημήτρη Διαμαντίδη από το PAO SHOP Panathinaikos BC Store: http://bit.ly/2cZFH65»
Δείτε το σχετικό βίντεο:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/paobcgr/videos/1505021116189960/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News