Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Πεδουλάκη...

Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Πεδουλάκη...

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, στην οποία θα υπάρχουν μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις βασικών μέχρι τώρα παικτών.

Στο Τριφύλλι αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς εκτίμησαν ότι ως «πιστός στρατιώτης» ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή χωρίς να το σκεφτεί και ανέλαβε την ομάδα μετά το «διαζύγιο» με τον Τζόρτζεβιτς και τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα.

[ads2]

Ο Πεδουλάκης, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κέρδισε την εμπιστοσύνη των Πρασίνων κατορθώνοντας να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας μέσα σ’ έναν μήνα και παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχασε στο σουτ….

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο έχει και η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν για 1+1+1 χρόνια!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News