Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι της χρονιάς!

Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι της χρονιάς!

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, το newspao.gr έδωσε στους αναγνώστες του την ευκαιρία να αναδείξουν τους καλύτερους και τους χειρότερους της χρονιάς μέσω online ψηφοφοριών.

Ιδού τα αποτελέσματα:

Αθλητής της χρονιάς:

Με μεγάλη διαφορά, τη πρώτη θέση πήρε ο Νικ Καλάθης συγκεντρώνοντας το 44,43% των ψήφων σας. Στη δεύτερη θέση, με 24,3% βρέθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς και στην τρίτη (13,5%) ο Μάρκους Μπεργκ!

Προπονητής της χρονιάς:

Μόλις πέντε ψήφοι παραπάνω ήταν αυτοί που “χάρισαν” στον Τσάβι Πασκουάλ τον συγκεκριμένο “τίτλο”, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ακολουθεί. Τρίτος ήταν ο Γιάννης Αϊδινιώτης.

Καλύτερη/Χειρότερη μεταγραφή (Ποδόσφαιρο):

Συγκεντρώνοντας το 25% των ψήφων σας, ο Γκιγιέρμο Μολίνς αναδείχθηκε η καλύτερη μεταγραφή του 2017. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με 15,35% και στην τρίτη θέση ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ με 11,2%. Ως χειρότερη μεταγραφή διαλέξατε -συντριπτικά- αυτή του Αντρές Τσάβες με 47,09%.Ο Ματίας Γιόχανσον συγκέντρωσε 23,31% και βρέθηκε στην δεύτερη θέση, ενώ στη τρίτη θέση είναι ο Άντονι Μουνιέ με 7,24%.

Καλύτερη/Χειρότερη μεταγραφή (Μπάσκετ):

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (32,59%) κέρδισε στο νήμα τον Λούκας Λεκαβίτσιους (31,53%). Την τριάδα των καλύτερων συμπλήρωσε ο Ματ Λοτζέσκι με 24%. Όσον αφορά τον χειρότερο, διαλέξατε τον Ίαν Βουγιούκα με 48,46%. Τον ακολουθούν οι Ζακ Όγκαστ (34,39%) και Μάρκους Ντένμον (9%).

Καλύτερο γκολ για το 2017:

Ως πιο όμορφο γκολ της χρονιάς αναδείξατε αυτό του Μάρκους Μπεργκ κόντρα στον Ολυμπιακό (51,37%) στον περσινό δεύτερο γύρο. Δεύτερος βρέθηκε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ με το “buzzer beater” κόντρα στην Λάρισα (14,38%) και τρίτος ο Γκιγιέρμο Μολίνς με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία για το κύπελλο (9,59%).

Καλύτερη τάπα για το 2017:

Η τάπα του Μάικ Τζέιμς κόντρα στον Ολυμπιακό (47,7%) αναδείχθηκε η καλύτερη της χρονιάς. Ακολούθησαν οι δύο τάπες των Γκιστ και Αντετοκούνμπο στην ίδια φάση κόντρα στην Εφές (18,39%) και -τέλος- η τάπα του Σίνγκλετον κόντρα στην Φενέρ  (10,92%).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News