ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/3)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | AEK – PAOK Live Streaming: Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι το ντέρμπι «Δικεφάλων». Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με τη σέντρα στις 19:30.

Η Ένωση θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ντέρμπι, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1). Η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλά και πειστική. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν άφησε το ματς να ξεφύγει από τον έλεγχό της, όπως πριν από δύο εβδομάδες. Ανέβασε το ρυθμό, πήρε τα ηνία του αγώνα, διαχειρίστηκε το ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν από το ημίχρονο. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στη διάρκεια της εβδομάδας ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέρος ήρθε να ενισχύσει την Ένωση για τα playoffs και το καλοκαίρι θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην Τούμπα. Στο μεταξύ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά δε φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Επίσης ο Λιβάι Γκαρσία είχε ίωση και είναι αμφίβολος.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Γάνδης, που τους έστειλε στους «8» του Europa Conference League. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι πανηγυρικό, αλλά με διαδοχικά ματς δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο χαλαρότητας. Ο Κρέσπο άνοιξε το σκορ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά ο Ντάγκλας Αογκούστο έκανε το 2-1 και σφράγισε την πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος η πολύ δυνατή Μαρσέιγ.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τι είπε ο Λουτσέσκου

Για τη δήλωση ότι πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ που διαθέτει: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Είμαι σε αυτό το γκρουπ και εγώ σαν προπονητής και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά του συνόλου. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν στιγμές σαν αυτή και δεν πρέπει να τα παρατάμε.

Πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος δεν θα μπορέσει να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς και έτσι έγινε. Θα πρέπει να ξέρουμε απόλυτα την ποιότητα των παικτών. Αυτό κάνουμε. Έχει παίξει κι άλλες φορές ο Τέιλορ σαν εξτρέμ και ο Σίνκλεϊ στη Ντιναμό με τον πατέρα μου ξέρω ότι έχει παίξει και μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ.

Για τον Μιχάι: «Είναι ένας παίκτης που πολλές φορές βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του από όσο πρέπει. Από το καλοκαίρι που είμαστε και δουλεύουμε μαζί και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, απλά θέλει να είναι πάντα σε μία συνεχόμενη ροή. Παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο και είναι από τους καλύτερους της ομάδας. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι παρότι τα προβλήματα που είχαμε ήμασταν καλύτεροι από την Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Πορεία εφάμιλλη με την Ραπίντ

Τα συναισθήματά του μετά από αυτή την μεγάλη πρόκριση σε παίχνίδι που έμοιαζε με αγώνα σκάκι: «Είναι φυσιολογικό να είμαι ψύχραιμος και ήρεμος αυτή τη στιγμή. Είναι μία μάχη που κερδίσαμε και πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη στιγμή που είναι ο αγώνας της Κυριακής. Αν μπορώ να πω κάτι περάσαμε γιατί είχαμε 3 καλύτερα ημίχρονα από τα 4 που παίξαμε με την Γάνδη».

Για την πορεία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου το 2006 στο κύπελλο UEFA και αν έχει ομοιότητες με τη φετινή του ΠΑΟΚ: «Φυσικά και θυμάμαι εκείνη την χρονιά. Ήταν από τις πρώτες μου σαν προπονητής σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από την τότε Ραπίντ και το ελληνικό πρωτάθλημα και σε καλύτερο επίπεδο από το ρουμάνικο.

Οπότε αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με αυτό που πέτυχε η Ραπίντ τότε, έχουν πολλές διαφορές. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε και σήμερα όπως και με την Μίντιλαντ. Πάντως η μεγαλύτερη μου στιγμή σε μία διασυλλογική διοργάνωση παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με την Άλ Χιλάλ». live streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_3_2022_19_30_aek_paok/47-1-0-25915

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News