ΑΕΚ - Ιωνικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/10)

ΑΕΚ-Ιωνικος Live Streaming (3-10)

ΑΕΚ – Ιωνικος Live Streaming | AEK – Ionikos Live Streaming: Με ματς  γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο φιλοξενώντας τον Ιωνικό (20:00). 

Το διάστημα της διακοπής λόγω του Nations League κύλησε με το θέμα της επιστροφής της ομάδας στο «σπίτι» της να μονοπωλεί στο ρεπορτάζ. Με το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό οι… εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια κορυφώνονται ύστερα και από την λαμπρή τελετή για τα εγκαίνια που προηγήθηκε την Παρασκευή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη. Καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει τους παίκτες του να παρασύρονται από το πανηγυρικό κλίμα. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να δει ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα και οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους. Ύστερα από το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό με τα τέρματα των Λιβάι Γκαρσία (48’) και Αρόλντ Μουκουντί (75’).

Για αυτό το λόγο τις προηγούμενες ημέρες δούλεψε πολύ στο κομμάτι της τακτικής ενώ η ομάδα έδωσε και φιλικό στο «Σεραφείδειο». Επικράτησε 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα με γκολ του Μαχαίρα. Σ’ ένα ματς που ουσιαστικά ο προπονητής της ήθελε να αυξήσει τα επίπεδα ετοιμότητας τόσο του Σενεγαλέζου στόπερ, όσο και του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που αποκτήθηκαν τελευταίοι και ήταν πιο πίσω αγωνιστικά.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Με 4-3-3 στην πρεμιέρα στην «Αγιά Σοφιά», ενισχύθηκε ο Ιωνικός

Για το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί με 4-3-3. Στα στόπερ δίπλα στον Βίντα, πιθανότατα θα αγωνιστεί ο Μουκουντί καθώς ο Τζαβέλλας δεν είναι έτοιμος. Αντίστροφα για την επιστροφή του μετράει ο Τσούμπερ, ενώ δεν υπολογίζεται ο Φαν Βέερτ, που υπέστη θλάση.

Ο Ιωνικός πηγαίνει στο ματς απέναντι στην «Ένωση» γνωρίζοντας την δυσκολία της αποστολής. Ωστόσο δεν έχει περιθώρια. Ο μόλις ένας βαθμός σε πέντε παιχνίδια (0-1-4) και η τελευταία θέση δημιουργούν πίεση στην ομάδα.

Για αυτό το λόγο ο Δημήτρης Σπανός, που συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, είδε το ρόστερ του να ενισχύεται με τέσσερις μεταγραφές. Αρχικά έκλεισε το deal με τον 30χρονο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, που αποχώρησε από την Κίνα. Στη συνέχεια συμφώνησε με τον 29χρονο Γκανέζο χαφ, Ραμάν Τσίμπσαχ, ενώ το «καρέ» ολοκληρώθηκε με την απόκτηση δύο αμυντικών.

Τον παλιό γνωστό του στον Άρη, Ούγκο Σόουζα, για τη θέση του στόπερ, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας αποκτήθηκε και ο Εμάνουελ Σάκιτς. Μάλιστα, παρότι μετρούν λίγες ώρες στη νέα τους ομάδα και οι τέσσερις δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο κόντρα στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Ιωνικος Live Streaming: Με Μελισσανίδη και κόσμο η πρώτη προπόνηση στην OPAP Arena

Στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» δεν έδωσε το δυναμικό «παρών» μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ, αλλά και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανέβηκε στη σουίτα του, παρακολουθώντας την προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Κανονικό πάρτι έστησαν στην OPAP Arena οι οπαδοί της Ένωσης. Η πρώτη ιστορική προπόνηση της ομάδας στο νέο «παλάτι» της διεξήχθη με κόσμο, αφού άνοιξε, τελικά, η θύρα 21, αλλά και το πάνω διάζωμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο κόσμος ξεπέρασε τις 3.000. Μάλιστα, έσπευσε στο γήπεδο, χωρίς να υπάρχει κάλεσμα από την ΠΑΕ. Με σημαίες, με κασκόλ και βέβαια με καπνογόνα και φωνή, οι οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν πάρτι στις εξέδρες.AEK Live Streaming

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη»

Το δικό τους μήνυμα μετά τα εγκαίνια στην «OPAP Arena» έστειλαν οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των μελών του για τη νέα σελίδα που ανοίγει για την ομάδα μας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ζούμε ακόμα τη μαγεία των μεγάλων στιγμών της βραδιάς των εγκαινίων και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αγιά Σοφιά για τον πρώτο αγώνα μας αύριο το βράδυ. Αυτές τις ιστορικές ώρες, όμως, αισθανόμαστε και την ανάγκη να πούμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οχι μόνο επειδή με τη δική του αξιοσύνη και επιμονή η ΑΕΚ κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι της, αλλά και διότι στη μεγάλη αυτή βραδιά της περασμένης Παρασκευής τίμησε και όλους εμάς που γράψαμε ιστορία στα γήπεδα για την ΑΕΚ. Είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε ξανά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και που νιώθουμε ότι η προσφορά μας στη μεγάλη αυτή ομάδα εκτιμάται και τιμάται».

ΑΕΚ – Ιωνικος Live Streaming: Πλήρης ο Ιωνικός, καταγγελίες από Πλατέλλα

Με τους Σεμπά, Σάκιτς, και Τσιμπσάχ θα πάει στο OPAP Arena για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ιωνικός. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή.

1. Αρμάντο Περλέσι, 94. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 4. Κώστας Τσιριγώτης, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 15. Γιώργος Βαλεριάνος, 18. Σερβιλάκης, 22. Γιώργος Μύγας, 24. Αλεξίς Ρομαό, 25. Φεντερίκο Μίλο, 66. Εμάνουελ Σάκιτς, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 8. Ζινεντίν Μασάς, 10. Χαβιέρ Μεντόσα, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 75. Μπαντιουγκού Φαντιγκά, 87. Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, 7. Ρέτζις Οφόσου, 9. Νίκος Ιωαννίδης, 11. Σωτήρης Κοκκίνης, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 92. Σεμπά, 99. Βασίλης Μάντζης.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας με καταγγελία στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ ζητάει να λυθεί το συμβόλαιο του με τον Ιωνικό και καταγγέλλει απίστευτες καταστάσεις που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Διαβάστε τι αναφέρει στο απόσπασμα της καταγγελίας ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

«Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σώος και υγιής το θεωρώ θαύμα καθώς εάν δεν κατάφερνα να δραπετεύσω είναι δεδομένο ότι θα είχα υποστεί βλάβη της υγείας μου. Και εξαναγκασμό στην υπογραφή μιας λύσης συμβολαίου που με τους όρους που θα μου επέβαλλε η ΠΑΕ δια μέσου του προέδρου της Ιωάννη Τσιριγώτη. Δηλαδή να λάμβανα ποσό ευρώ 10.000 ευρώ αντί για 65.000 που δικαιούμαι.

Κατόπιν των ανωτέρω αφόρητων καταστάσεων, ένιωσα εσωτερική αναστάτωση και πίεση, οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούσαν δυνατά. Φοβούμενος για την υγεία μου, απευθύνθηκα σε όποιον γιατρό μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βρω. Εντέλει, με εξέτασε ο ιατρός – παθολόγος Ηλίας Μούμτσιος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχω «ταχυρυθμία και αύξηση αρτηριακής πίεσης καθώς και προκάρδιο άγχος συνέπεια τραυματικού επεισοδίου τελευταίων ωρών».

ΑΕΚ – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News