ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Η… ανάγκη κόντρα στην φιλοδοξία

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (20/2, 19.30) σε ένα σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά την κατάταξη των ομάδων για την διαδικασία των πλέι οφ.

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live

Να δώσουν συνέχεια στο περιπετειώδες διπλό στην Λάρισα θέλουν στην ΑΕΚ, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των υπολοίπων (Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού).

Ή Ένωση δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο φόρμας, έχοντας ως απολογισμό στην τελευταία πεντάδα αγώνων στη Σούπερ Λίγκα 2 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία. Στο ενδιάμεσο νίκησε τον Βόλο 4-2 για το κύπελλο, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ! Στη περίπτωση που σημειωθούν 4 ή και περισσότερα γκολ στο παιχνίδι(over 3.5) πληρώνει στοιχηματικά 2.90.Παναθηναϊκός

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ζωντανή μετάδοση

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε έναν τρομερό μήνα στο πρωτάθλημα με 6 νίκες από τα μέσα Γενάρη ως τα τέλη Φλεβάρη. Όμως η γκέλα… παραμόνευε τη περασμένη αγωνιστική στο 0-0 με την Λαμία στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Όπως και να έχει ο Αστέρας έχει ουσιαστικά κλειδώσει τη θέση στα πλέι οφ, μιας και βρίσκεται στους 37 βαθμούς και την 6η θέση, τη στιγμή που ο Βόλος που είναι 7ος έχει 10 πόντους λιγότερους. Εξυπακούεται ότι στον Αστέρα είναι του δόγματος «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο» και η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα μπει στο ΟΑΚΑ για το θετικό αποτέλεσμα. Το ενδεχόμενο να πάει το παιχνίδι στο Χ2 έχει απόδοση 2.75.

Τη τελευταία πενταετία η ΑΕΚ έχει 4 συνεχόμενες νίκες με τον Αστέρα εντός έδρας, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας είχε αποδράσει με το διπλό από το Μαρούσι το 2015 με σκορ 0-1. Αν η ΑΕΚ επικρατήσει των Αρκάδων έχοντας υπέρ της προβάδισμα από το ημίχρονο έχει απόδοση 2.10! Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/dU80S39p

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News