Αδικία με Καρλίτος!

Καρλίτος: "Είχα προτάσεις να φύγω, αλλά..."

Υπήρξαν δημοσιεύματα που φέρνουν τον Καρλίτος τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό. Το παιδί φέτος δεν βρήκε ποτέ ρυθμό, κάθε φορά που τον βλέπαμε έμοιαζε υπέρβαρος, μα τη μπάλα την ξέρει.

Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα πει γι’ αυτόν ο νέος προπονητής.

Στη διάγνωση του Ντάνι Πογιάτος πέρσι, προκύπτει πως όταν ανανέωσε ο Κίκο Μακέντα ο σύλλογος βρέθηκε με δυο φορ με ολότελα διαφορετικά χαρακτηριστικά που βάσει χρηματικών απολαβών δεν γινόταν να είναι παγκίτες.

Ο Ισπανός αποφάσισε να τους χωρέσει και τους δύο στην 11άδα σε ένα αναχρονιστικό 4-4-2 που δεν γινόταν να λειτουργήσει αφού όλοι οι πράσινοι εκτός όλων των άλλων ήταν κι αγύμναστοι.

Ο Καρλίτος στις προηγούμενες ομάδες του ήταν συνηθισμένος να παίρνει μπάλα πολύ στα πόδια του, αλλά στον Παναθηναϊκό στο ύψος της αντίπαλης περιοχής την μπάλα υπάρχουν αρκετοί που τη θέλουν: ο Χατζηγιοβάνης, ο Αϊτόρ, ο Σανκαρέ, ο Μαουρίσιο, ο Μακέντα, ο Ιωαννίδης.

Ο Καρλίτος δεν παίζει πολύ με πλάτη, δεν μπορεί να σπάσει τη μπάλα σε όποιον ακολουθεί αφού κοιτά συνήθως να τελειώσει μόνος του, είχε προβληματάκια προσαρμογής.

Πιστεύουμε πως θα πρόσφερε περισσότερα αν ο σύλλογος συντόνιζε καλύτερα μαζί του τους ακραίους και τους έκανε πιο συμβατούς στο παιχνίδι του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News