Σύσκεψη για το Athens Alive, αλλά... δυσαρέσκεια

Θετικός ο Τσίπρας για το «Athens Alive» - Ορίστηκε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου

Το «Athens Alive» συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αμκμξ δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Σε σύσκεψη, που έγινε προχθές (22/4), με παρόντες τον υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, βασικό συνεργάτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν υπήρξε το αποτέλεσμα, που επιθυμούν οι επενδυτές του συγκεκριμένου έργου, όπως τονίζει σε ρεπορτάζ της η «Live Sport».

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για μη υλοποίηση της δέσμευσης περί αλλαγής στο συντελεστή δόμησης από 0,4 σε 0,6, με τους ανθρώπους της Κυβέρνησης να απαντούν, ότι θα επανέλθουν με τις θέσεις τους, μετά το Πάσχα.

Ακόμη κι αν υπάρξουν άμεσα αποφάσεις, πάντως, έστω και θετικές, θα χρειαστεί πολύ χρόνος μέχρι τη δημιουργία του Χωρικού Σχεδίου και την έγκρισή του με σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News