3-0 παρά... δύο παίκτες!

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Το καλοκαίρι ο προπονητής και το υπόλοιπο team είχαν υποσχεθεί ότι ο Παναθηναικος ακόμα κι αν είχε χαμηλό μπάτζετ θα έκανε τα πάντα για να γίνει ΟΜΑΔΑ.

Το βλέπουμε ήδη, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Και στη Βαρκελώνη ο πρωταθλητής κατέθεσε ψυχή χωρίς να έχει καν πόιντ γκαρντ στο παρκέ.

Το σημαντικό είναι ότι στις πρώτες στροφές της σεζόν το κλαμπ το παλεύει καλύτερα συγκριτικά με τότε που είχε στο “1” Καλάθη και Ράις που έπαιρναν 2.5 εκ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή το…μισό φετινό μπάτζετ. Στη συνέχεια περιμένεις να δεις τι θα προκύψει από το μεταγραφικό παζάρι στον “άσο”, να γυρίσει ο Μποχωρίδης, να προωθήσεις τον Καλαϊτζάκη και να δεις τι θα κάνεις με τον Σάικς που πριν χτυπήσει ήταν “ζωηρός” και “μέσα” στο παιχνίδι.

Ως τώρα ο κόσμος είναι ικανοποιημένος γιατί χωρίς να κοιτά τι λέει ο πίνακας της βαθμολογίας αντικρύζει μια ομάδα που έχοντας επίγνωση της προβληματικής της κατάστασης τιμά το έμβλημα και το ασύγκριτο brand της. Συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιώργο Βόβορα που ενώ παλεύει με σφεντόνες, τα πάει καλά.

Την Κίμκι την κέρδισε με τον Μποχωρίδη αναντικατάστατο, στο “αιώνιο” ντέρμπι το “γύρισε” με Νέντοβιτς άφαντο και χωρίς ποιοτική βοήθεια στο “1”, χθες λίγο έλειψε να κάνει ξανά το κόλπο γκρόσο. Το θετικό είναι πως ο νεαρός κόουτς έχει “πιάσει” το σφυγμό των παικτών του κι η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι άριστη (μεγάλη η συμβολή Αλβέρτη-Διαμαντίδη), με τους αθλητές να τα δίνουν όλα ΚΑΙ για τον προπονητή τους.

Μιλάμε ότι ο τελευταίος κοουτσάρει με μπάτζετ όσων στοίχιζαν το 2009 τα αεροπορικά και τα έξοδα διαμονής. Δυο παίκτες να είχαμε στο “1” και στο “5” θα είμασταν στο 3-0 τώρα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News