Ραντούλιτσα: «Δεν βλέπει μπάσκετ όποιος λέει ότι θα είναι εύκολη σειρά»

Ραντούλιτσα: «Δεν βλέπει μπάσκετ όποιος λέει ότι θα είναι εύκολη σειρά»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στάθηκε στην καλή άμυνα που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» για να μπορέσουν να επικρατήσουν την Τετάρτη (13/4, 21:45) στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα».

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς με την Λαμποράλ. Γενικά δεν θα είναι καθόλου εύκολη σειρά. Όποιος λέει κάτι τέτοιο μάλλον δεν παρακολουθεί μπάσκετ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Όπως κάνουμε πάντα» είπε ο σέντερ του «τριφυλλιού» λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της ομάδας και συνέχισε λέγοντας

[ads2]

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να βάλουμε περισσότερους πόντους από τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Την έχουμε παρακολουθήσει, ξέρουμε τα δυνατά και τα… αδύναμα στοιχεία τους. Το τεχνικό μας επιτελείο έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά τα «κλειδιά» δε θα σας τα πω γιατί μπορεί να τους τα… πείτε».
AdTech Ad
Όσο για το παιχνίδι Νο1: «Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο ματς. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, όποιος κερδίσει αύριο θα πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα. Αλλά μια νίκη δε λέει τίποτα».
Μάλιστα ο «Ράντουλα» στάθηκε και στον Γιάννη Μπουρούση. « Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στον Μπουρούση. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Πάντα ανυπομονώ να αγωνίζομαι κόντρα σε καλούς παίκτες»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News