Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Τρίτη τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (21/02 και ώρα 19:30) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

[ads2]

Από την Τρίτη 16/2 και την Τέταρτη 17/2, η διάθεση θα γίνεται μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ από τηνΠέμπτη 18/2 μέσω web, θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

 

Από την Παρασκευή 19/2 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

 

Το Σάββατο 20/2 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά και η προμήθεια των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μόνο διαδικτυακά

 

Την Κυριακή 21/2 εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

 

Θύρα 13 – ΤομέαςΔιαδίκτυοΕκδοτήρια7, 68€10€1, 8, 5C , 12B12€15€5A ,9 , 220€25€1035€40€350€60€

 

 

 

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News