"Γκερντ για αντι-Μπεργκ"

"Γκερντ για αντι-Μπεργκ"

Πρόταση για πολυετές συμβόλαιο φέρεται να έχει καταθέσει στον Αλεξάντερ Γκερντ ο Παναθηναϊκός, που προετοιμάζεται για πιθανή αποχώρηση του Μάρκους Μπεγκ το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Σουηδούς.

Όπως αναφέρει η Aftonbladet, που επικαλείται πηγές από την Ελλάδα, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τη ζωή δίχως τον Μάρκους Μπεργκ, προσφέροντας συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας στον 29χρονο σέντερ φορ της Γιουνγκ Μπόις.

[ads2]

Ο Σουηδός στράικερ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με την ελβετική ομάδα, που θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά έχει ανταγωνισμό και από τουρκικές και πορτογαλικές ομάδες.

Ο Γκερντ, που έχει αγωνιστεί σε Βίσμπι, ΑΙΚ, Σίριους, Γκέλφιε, Χέλσινγκμποργκς και Ουτρέχτη, πριν μετακομίσει στη Βέρνη, είναι δέκα φορές διεθνής με 2 γκολ στο ενεργητικό του. Η κορυφαία του σεζόν, ήταν το 2010, όταν με Γκέλφιε και Χέλσινγκμποργκς στην ίδια σεζόν, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με 20 γκολ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για πιθανή αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι, αναφέροντας τις δύο προτάσεις που είχε στα χέρια του το Τριφύλλι για να τον παραχωρήσει, από Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News