Έρχεται ο Μαμούτε, τι γίνεται με Εβανγκελίστα

Έρχεται ο Μαμούτε, τι γίνεται με Εβανγκελίστα

Κλείνουν σιγά- σιγά τα μεταγραφικά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό και η βραζιλιάνικη ενίσχυση επισημοποιείται.

Οι Μαμούτε και Εβανγκελίστα ντύνονται στα πράσινα, για να γεμίσουν το «οπλοστάσιο» της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι και να ενισχύσουν την προσπάθεια του «τριφυλλιού» για κατάληψη της δεύτερης θέσης και κατάκτησης του Κυπέλλου, που αποτελούν και τους μεγάλους στόχους.

[ads2]

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα έρθει στην Αθήνα ο Γιούρι Μαμούτε. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, διεθνής με τις ελπίδες, επιθετικός θα βρεθεί στη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Γκρέμιο. Η συμφωνία είναι δεδομένη με την οψιόν αγοράς να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια αν ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι και τα 5 εκατομμύρια ευρώ αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2017. Τα ποσά είναι αρκετά υψηλά, όμως ο Μαμούτε, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του.

Ο νεαρός άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Σε ό, τι αφορά τον έτερο Βραζιλιάνο, τον μεσοεπιθετικό από την Ουντινέζε, Λούκας Εβανγκελίστα, «κλείνει» άμεσα στο «τριφύλλι». Οι δυο πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές και μένουν κάποια διαδικαστικά για να επέλθει η οριστική συμφωνία και ο 20χρονος χαφ να φορέσει την πράσινη φανέλα, με τη μορφή δανεισμού κι αυτός, για 18 μήνες.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News