Τρεις νίκες, δύο ήττες στην 1η Ημέρα της Elite!

Τρεις νίκες, δύο ήττες στην 1η Ημέρα της Elite!

Με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Εlite 2017 που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο “Παναγιώτης Σαλπέας” στον Πειραιά.

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίσθηκαν οι Ζηκόπουλος, Καττής, Παπανικολάου, Καλαμάρας και Κλαδούχας με τον Νικόλαο Καττή να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί του πολύ καλού Ευμορφίδη Βίλεμ του Εθνικού στα 69 κιλά! Πολύ δυνατό αγώνα έδωσε και ο Αλέξανδρος Ζηκόπουλος, ο οποίος προερχόμενος από τη Β’ Κατηγορία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην Εlite, αλλά είχε την ατυχία να πέσει στην κλήρωση εναντίον του πολύ καλού Τσανικίδη του ΟΣΦΠ στην κατηγορία των 64 κιλών.

Στην κατηγορία των 81 κιλών οι αθλητές μας Ιωάννης Παπανικολάου και Πολυνείκης Καλαμάρας κληρώθηκαν μεταξύ τους με τον Καλαμάρα να είναι ο νικητής του μεταξύ τους αγώνα. Τέλος με νίκη συνοδέυτηκε η επανεμφάνιση του Σπύρου Κλαδούχα στην κατηγορία των 91 κιλών, ο οποίος αργά το βράδυ κέρδισε τον Μωραγιάννη από τη Δροσιά!

Στη “μάχη” του πρωταθλήματος ρίχνονται σήμερα άλλοι 5 πυγμάχοι, οι Ριτζάκης (69kg), Παπαδόπουλος(60kg), Σιούτας (75kg), Ράλλης(91kg) και Τορνάρης(91+kg). Οι αγώνες ξεκινούν στις 17.00.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News