Τεράστιο ποσό στα πράσινα ταμεία από ανώνυμη πηγή!

Στο Κορωπί η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ προέκυψαν φήμες από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές περί εισαγωγής ενός τεράστιου ποσού στα πράσινα ταμεία από ανώνυμη πηγή!

Είναι γεγονός ότι μετά από ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα, προκύπτουν συνήθως εξελίξεις στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Θυμηθείτε ότι μετά την ήττα των πρασίνων απέναντι στην Κέρκυρα, βγήκε στην στεριά το εγχείρημα του PAO Foundation.

Δίχως να έχει επισημοποιηθεί τίποτε από επίσημα χείλη, γίνεται αναφορά περί χρηματοδότησης του Παναθηναϊκού με ένα ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ. Την δεδομένη στιγμή, το συγκεκριμένο νούμερο «λυτρώνει» τον Παναθηναϊκό, αφού θα αποφύγει αισίως τις προσφυγές των παιχτών πριν τα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόσωπο που δείχνει να έχει συνεισφέρει οικονομικά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Ίσως, αυτό το γεγονός να προέκυψε από τα τελευταία ραντεβού του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το newspao.gr θα σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News