Τα δεδομένα για το "πράσινο" ΟΑΚΑ

«Πρασινίζει» το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια!

Σύμφωνα με τον  ΣΠΟΡ FM, το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ραντεβού του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Τάκη Τριαντόπουλο, με τον Βασιλειάδη να διαβεβαιώνει πως το αργότερο ως το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχουμε οριστικές εξελίξεις (είτε θετικές, είτε αρνητικές).

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης στον Βασίλη Βέργη και μεταφέρθηκαν στον ΣΠΟΡ FM

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Κυβέρνηση για υπογραφές σχετικά με το ΟΑΚΑ. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον κ. Τριαντόπουλο, μου ζήτησε ραντεβού για να μιλήσουμε και αυτό θα γίνει είτε την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη, είτε το αργότερο την άλλη εβδομάδα.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ εντάσσεται στο business plan των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η Κυβέρνηση εξετάζει την υπόθεση, όμως στη… μέση υπάρχει το υπερταμείο. Πρόκειται για μία συνολική διαδικασία που βασίζεται σε οικονομικά δεδομένα και όχι με αυτήν καθ’ αυτήν την πρόταση του Παναθηναϊκού που είναι εξαιρετική.

Το αργότερο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου θα υπάρχει οριστική απάντηση. Για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, υπάρχει όμως θετικό κλίμα. Το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία εξέτασής του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News