Σκάει βόμβα και με Εσιέν - Ζητάει αφαίρεση βαθμών

Πληρώνει Εσιέν ο Αλαφούζος

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να αντέξει για περίπου τρεις εβδομάδες, ώστε να ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να βρει έσοδα. Νεότερη πληγή ο Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού ζητάει την ποινή της αφαίρεσης βαθμών στον πράσινο σύλλογο, αφού δεν έχει λάβει τις πρώτες δύο δόσεις έπειτα και από την τελευταία απόφαση του δικαστηρίου.

Η εφημερίδα Livesport αναφέρει ότι το Τριφύλλι δεν πλήρωσε το ποσό των 73.024,88 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί για τις πρώτες δύο δόσεις. Πλέον, ο Εσιέν, μέσω της δικηγόρου του, ζητά:

«Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου».

Να επισημανθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε υπογράψει διακανονισμό με τον Εσιέν, που προέβλεπε ότι θα καλύπτει σε δέκα ισόποσες δόσεις από την 1η Οκτώβρη το ποσό των 365.139,4 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News