"Πολύ δυνατός ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν μας φοβίζει"

"Πολύ δυνατός ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν μας φοβίζει"

Δύσκολο αντίπαλο θεωρεί τον Παναθηναϊκό ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε πως δε φοβάται τους “πράσινους” και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League στη Λεωφόρο.

«Από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδια. Ξέρω πως είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά δεν μας φοβίζει. Πέρσι είχαμε πρόβλημα στα εκτός έδρας μας, αλλά φέτος ελπίζω να τα πάνε καλύτερα. Θα πάμε στην Αθήνα με φιλοδοξίες και με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να επιστρέψουμε στο ‘Σαν Μαμές’ με ελπίδες για πρόκριση».

Παράλληλα τόνισε πως η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα στο χθεσινό (11/8) φιλικό δεν έχει καμία σημασία. «Δεν έχει σημασία. Ένα φιλικό είναι τελείως διαφορετικό από ένα επίσημο ματς για την Ευρώπη. Πιστεύω πως αν δώσουμε το 100% δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως να παίζουμε δυνατά, να νιώθουμε περήφανοι για την εικόνα μας και να ευχαριστιέται ο κόσμος που μας βλέπει».

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News