Πασκουάλ: «Χάσαμε από την αρχή πολλές ευκαιρίες»

Πασκουάλ

Στο ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την αρχή του παιχνιδιού πολλές ευκαιρίες, στάθηκε με δηλώσεις του ο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ τόνισε ότι υπήρξε έλλειψη οργάνωσης και καθαρού μυαλού σε σημαντικές φάσεις του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός των Πρασίνων

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Χάσαμε από την αρχή πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε κάτω από το καλάθι και δεν είχαμε καλή οργάνωση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε στην άμυνα και την επίθεση και γι’ αυτό το σκορ του ημιχρόνου ήταν τόσο κοντά. Χάσαμε την ευκαιρία να νικήσουμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και κάναμε λάθη, ενώ ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο τρίποντα στον αιφνιδιασμό. Στην τέταρτη περίοδο όταν πλησιάσαμε στους τρεις είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο χάσαμε τον έλεγχο και γνωρίσαμε την ήττα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News