Παραμονεύει για Χεζόνια ο Παναθηναϊκός

Τα δεδομένα για Χεζόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr ο Παναθηναϊκός… παραμονεύει για τον Μάριο Χεζόνια!

Οι άνθρωποι του Εξάστερου έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη και αναμένουν το… επόμενο βήμα των Ορλάντο Μάτζικ. Σε περίπτωση που ο σύλλογος του NBA δεν κάνει κίνηση να κρατήσει τον Χεζόνια και την επόμενη σεζόν, τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση στον 22χρονο για να τον… ντύσει στα πράσινα!

Εάν ο παίκτης επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μια από τις προτεραιότητές του. Ο Μάριο Χεζόνια δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει το ελληνικό φίλαθλο κοινό με τις αναρτήσεις που κάνει στους προσωπικούς του λογαριασμούς για τον Εξάστερο. Είναι συχνό το «φαινόμενο» να αποθεώνει την Θύρα 13, αλλά και να σχολιάζει παιχνίδια του «Τριφυλλιού».

Με τον Κροάτη να έχει δηλώσει ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και με πολλές αλλαγές να έχουν ανακοινωθεί για την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Εξάστερου, ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική περίπτωση. Αυτό που περιμένει, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι αν θα κάνουν κίνηση οι Μάτζικ ή όχι. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News