Ο αριθμός που επέλεξε ο Ζέκα στην Εθνική

Ο αριθμός που επέλεξε ο Ζέκα στην Εθνική

Έτοιμος να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο σε ματς της Εθνικής μας είναι ο Κάρλος Ζέκα, όπως τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του. Ποιον αριθμό επέλεξε.

«Όλα καλά. Αλλά είναι η αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες είχα άγχος. Όλοι με υποδέχθηκαν καλά, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, νιώθω ωραία στην Εθνική και έτοιμος να βοηθήσω», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Για τον Σάμαρη και τον Μήτρογλου: «Εκείνος (σ.σ. Σάμαρης) μιλούσε πορτογαλικά και εγώ ελληνικά! Δεν γνωρίζει την γλώσσα (σ.σ. Μήτρογλου)».

Για το αν μπορεί να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο: «Νομίζω ναι. Μπορώ να το κάνω. Έκανα και πρόεβες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας».

Για τον συγκάτοικό του στην Εθνική: «Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου στο δωμάτιο».

Για το νούμερό του: «Το 8».

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: «Μια χαρά τα βλέπω, ο Τζαβέλλας είναι αυτός που κάνει τις πλάκες».

Για το γεγονός πως ακόμη και φίλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εκτιμούν τις δυνατότητές του: «Ξέρω ότι χαίρονται που θα φορώ τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, μου το λένε και στον δρόμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News