Να κρατήσουν τη δεύτερη θέση τα φίνα κορίτσια

Καλή προετοιμασία ενόψει Κυπέλλου

Δύο στροφές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Γυναικών, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τους Μακεδόνες Αξιού.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα παραταχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κυμίνων στις 17.30, με σκοπό τη νίκη που θα την διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας ενόψει play-offs.

Ο προπονητής του ΠΑΟ δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε να διατηρηθούμε στη βαθμολογική μας θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Πανναξιακό. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τελευταία, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News