Μόνο την ΑΕΚ σκέφτεται ο Χαραλαμπόπουλος

Σε αυτά στάθηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα φιλοξενηθεί στο… σπίτι του το ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να σημειώνει μέσω από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως πρώτα οι “πράσινοι” κοιτούν τον αγώνα με την Ένωση και μετά θα κοιτάξουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά:

Η ομάδα έδειξε την αντίδραση που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε όπως έπρεπε ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο μας.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του, περιορίζοντας τα ατού του, ενώ στην επίθεση κάναμε ο,τι χρειαζόταν παρότι δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και δη έξω από τη γραμμή των 6,75μ.

Ήταν ένα εντός έδρας ματς και έπρεπε οποιοδήποτε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε με τον τρόπο που θέλαμε.

Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Σε λιγότερες από 48 ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατά είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη σταθερότητα ειδικά στο πρωτάθλημα. Είναι ένα ματς που απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς η ΑΕΚ διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Βαθμολογικά είμαστε στην ίδια θέση και είναι δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη.

Όταν περάσει αυτός ο αγώνας θα έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με το εξίσου σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News