Κώστας Χαλκιάς: "Πρέπει να είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός"

Κώστας Χαλκιάς: "Πρέπει να είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός"

Με πολύ θετικό μάτι βλέπει ο Κώστας Χαλκιάς αυτόν τον…νέο Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Θέλει να τον βλέπει δυνατό είπε και σχολίασε την κλήρωση με την άλλη πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Σχεδόν κανείς δεν ήξερε πως ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 αγωνίζεται ακόμη στα 43 του χρόνια. Υπερασπίζεται πλέον την εστία της Παναχαϊκής και εχθές διετέλεσε καθήκοντα αρχηγού στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αγυιά. Μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε την κατάσταση του “τριφυλλιού” αλλά και την κλήρωση με την άλλη πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

-Για το το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, την πορεία των «πράσινων» και της ομάδας του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αναμφισβήτητα. Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ και αποτέλεσε πολύ καλή εμπειρία για αρκετά παιδιά από την ομάδα μου, που αγωνίστηκαν κόντρα σε πολύ καλούς αντίπαλους. Είναι καλό ο Παναθηναϊκός να είναι ισχυρός και καλός. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά εμάς, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μου. Είναι θετικό ότι γίνεται μια καινούργια αρχή εδώ, ευελπιστούμε ότι η χρονιά θα τελειώσει με καλό τρόπο και ότι θα ανεβούμε στη δεύτερη κατηγορία και σιγά-σιγά, βήμα-βήμα θα κάνουμε το κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα και παράλληλα αυτό που είναι λογικό στο εξωτερικό με σωστό προγραμματισμό να φθάσουμε εκεί που πρέπει και χωρίς βιασύνες».

-Για την κλήρωση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο Κύπελλο:

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες παίζουν καλά στα τελευταία ματς. Θα έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις, όπως και το άλλο ζευγάρι θα έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να περάσει ο καλύτερος. Θεωρώ ότι πολλά παίζουν ρόλο, δεν είναι μόνο οι λεπτομέριες. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Το πώς θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Τον τρόπο παιχνιδιού που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και δυστυχώς όλοι έτσι κρίνονται»

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News