Κι άλλος πράσινος στους Ολυμπιακούς αγώνες

Κι άλλος πράσινος στους Ολυμπιακούς αγώνες

Ο Μελγκαρέχο Ερνάντες θα είναι ο δεύτερος αθλητής του Παναθηναϊκού που θα δώσει το παρών στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, μετά τον κολυμβητή Δημήτρη Κουλούρη.

Συγκεκριμένα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ φαίνεται βρίσκεται μέσα στους εκλεκτούς του νέου τεχνικού Νικολάς Βίβες και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα βρεθεί στη Βραζιλία.

[ads2]

Μάλιστα χτες γνωστοποιήθηκε ότι ο Σεπέδα θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Κούβας που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 7 Αυγούστου με αντίπαλο τη Ρωσία. Εν συνεχεία στις 9 Αυγούστου θα παίξει με την Αίγυπτο, στις 11 Αυγούστου με το Ιράν, στις 13 Αυγούστου με την Αργεντινή και στις 15 Αυγούστου με την Πολωνία.

Σε ότι αφορά την υπόθεση των έξι προφυλακιστέων όπου ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Άλμπο, η δίκη ορίστηκε για τις 26 Αυγούστου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News