Και ένα αθώο... πετεινάρι!

Και ένα αθώο... πετεινάρι!

Τελικά στον Ολυμπιακό έχουν πάρα πολύ πλάκα. Παρόλο που σε λίγες μέρες έχουμε Πρωταπριλιά, οι υπεύθυνοι της ομάδας του Πειραιά θέλουν να κάνουν… πλάκα με τα νεύρα μας.

Θέλουν σώνει και ντε να τιμωρήσουν τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, μιας και το αγωνιστικό κομμάτι ήταν μια ομάδα σχεδόν… πεθαμένη που με το ζόρι έκανε μία τελική φάση και από μεγάλη τύχη η ήττα τους ήταν μόνο με ένα γκολ αντί για… πέντε.

Το… πλαστικό κοτόπουλο τους πείραξε. Όχι ότι οι Πειραιώτες ήρθαν στο γήπεδο με ύφος μπλαζέ και ότι είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά το παιχνίδι έδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ποια φανέλα ήταν πιο βαριά.

Πάντως μας θύμισαν ένα… σκηνικό που είχε συμβεί το 1972. Τότε  ο Τότης Φυλακούρης άφηνε στη σέντρα του γηπέδου της Λεωφόρου, πριν από την έναρξη του ΠΑΟ – ΤΣΣΚΑ, έναν… πετεινό, κάνοντας πλάκα για την ήττα του Ολυμπιακού από την Τότεναμ και τότε ο άσος του Τριφυλλιού είχε μεν τιμωρηθεί για την εν λόγω ενέργεια με 4 αγωνιστικές και 50.000 πρόστιμο, αλλά είναι γνωστό ότι είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και έκανε προφανή πλάκα.

Δηλαδή αν κάποιος σήμερα έκανε κάτι τέτοιο για χαβαλέ, τότε όχι μόνο θα ζητούσαν το παιχνίδι στα χαρτιά, μιας και στο γήπεδο δεν υπήρχαν, αλλά και τιμωρία της έδρας για αρκετές αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο.

Έτσι το “μάγκικα και Πειραιώτικα” που μας τσαμπουνάνε όλο αυτό το διάστημα δείχνει αυτό. Νίκη με όλα τα μέσα και αν η ομάδα τους πήγε για… τουρισμό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Τα ερυθρόλευκα παιδιά δεν μπορούσαν για κάτι παραπάνω και το έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Φανίδη

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News