ΚΑΗΚΕ η Λεωφόρος για τον Διαμαντίδη! (pics-vids)

ΚΑΗΚΕ η Λεωφόρος για τον Διαμαντίδη! (pics-vids)

Το κλίμα στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού ήταν πανηγυρικό για παραπάνω από τρεις ώρες, με τη Θύρα 13 να γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και πέντε χιλιάδες φίλους του «τριφυλλιού» να δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Ξεχωριστό άρωμα είχε η σημερινή εκδήλωση της Θύρας 13 για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της καθώς το παρών έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για τη συνεισφορά του στο σύλλογο.

[ads2]

Ο «3D», μάλιστα, δεν τους άφησε ανικανοποίητους και ανεβαίνοντας στη σκηνή που έχει στηθεί, πήρε το μικρόφωνο και τους είπε: ««Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το βραβείο. Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνετε για αυτά τα 12 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας. Σίγουρα, στηρίζατε την ομάδα και πριν έρθω εγώ. Όπως όλοι, έτσι και εγώ πιστεύω ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και αυτό είναι να στηρίζετε την ομάδα. Το γεγονός ότι μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια και ήσασταν δίπλα μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να νιώσει ένας αθλητής. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε για όλα».».

Δείτε βίντεο και εικόνες…

1346128

1346122

1346125-1

1346127

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News