Ήρθε η ώρα για χαμόγελα ή...

Ήρθε η ώρα για χαμόγελα ή...

Τον ΠΑΟΚ θα συναντήσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός…

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιθυμούσαν τον Ολυμπιακό, για αντίπαλο στα ημιτελικά, κάτι που σίγουρα δείχνει πολλά για την εικόνα του οσφπ, αλλά και τα βήματα προόδου που έχει κάνει την φετινή χρονιά η διαιτησία.

Φέτος είδαμε όλοι μία αισθητά βελτιωμένη διαιτησία, με πολύ λιγότερα λάθη, που κόστιζαν σημαντικούς βαθμούς, σε όλους πλην του Ολυμπιακού. Πλέον αρχίζουμε να νιώθουμε όλοι το 50-50, με τα νούμερα να έρχονται να συμφωνήσουν.

Ο Ολυμπιακός μετά από πολύ καιρό έχει κάνει περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ενώ η πορεία του είναι καθοδική και δεν ξέρει κανείς που θα σταματήσει.

Σίγουρα αυτό προκαλεί χαμόγελα για το «αύριο» του Ελληνικού πρωταθλήματος, αφού όπως αποδείχτηκε και φέτος, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με πολλές ομάδες να διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και το πρωτάθλημα. Αυτό θα κάνει καλό και στις Ευρωπαϊκές πορείες των Ελληνικών ομάδων, αν σκεφτούμε πως ο ανταγωνισμός σε κάνει πολύ δυνατότερο και σε κρατάει σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News