Η πρόκριση φέρνει μεταγραφές!

Η πρόκριση φέρνει μεταγραφές!

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, πράγμα που θα του επιφέρει έσοδα και σε συνδυασμό με τις επικείμενες αποχωρήσεις Αμπέντ, Κλωναρίδη, τα χρήματα που γλύτωσε από το συμβόλαιο του Νάνο και την είσπραξη τροφείων από τον Λάμπρου που είναι κοντά σε ιταλική ομάδα, οι “πράσινοι” θα έχουν διαθέσιμο budget για να φέρουν τόσο τον στόπερ που ψάχνουν, αλλά και μία έως τέσσερεις επιπλέον μεταγραφές!

Για τη θέση του σέντερ μπακ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σαμπά και Σίλντενφελντ έχουν το προβάδισμα, ενώ έχουν προταθεί και διάφοροι άλλοι παίκτες (Ρολάντο, Κάσερες, Νιντερμάιερ κλπ) που ίσως απασχολήσουν αν δεν έρθει ένας εκ των δύο πρώτων στόχων. Η περίπτωση απόκτησης νέου στόπερ και εφόσον η αποθεραπεία του Τελαντέρ εξελιχθεί ομαλά δεν αποκλείεται να στείλει τον Ευαγγέλου δανεικό σε άλλη ελληνική ή κυπριακή ομάδα, είτε τώρα, είτε τον Γενάρη.
[ads2]
Δεύτερη προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καθώς εφόσον αποχωρήσουν ο Αμπέντ και ο Κλωναρίδης, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο μέσων. Για τα άκρα, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μ’Ποκού και οι “πράσινοι” περιμένουν την αποχώρηση του Κλωναρίδη για να καλέσουν τον διεθνή εξτρέμ. Ενώ, αν αποχωρίσει και ο Αμπέντ, στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν εκ των Σιώπη ή Ρόσι. Ο Έλληνας μέσος του Πανιώνιου έχει το προβάδισμα, ενώ σαν εναλλακτική λογίζεται ο Φαούστο Ρόσι που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους και είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και επί Αναστασίου.

Τέλος, υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να αποκτηθεί ως μπακ-απ του Μέστο ο Κυβρακίδης, ενώ θα αποκτηθεί νέος τερματοφύλακας αν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παραχωρηθεί δανεικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News