Γι' αυτό επιστρέφει στην Παιανία

«Πρόσω ολοταχώς» για Παιανία ο Παναθηναϊκός (photos)

Μετράει μέρες ο Παναθηναϊκός από την επιστροφή του στην Παιανία, μιας στο προπονητικό κέντρο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί δεν μπορούν να γίνουν διαφοροποιήσεις, μιας και υπάρχει πρόβλημα με την πολεοδομία στην περιοχή και δεν μπορεί να φτιάξει κυριολεκτικά τίποτα, ούτε καν σηκώσει έστω και μία… πέτρα.

Στις μελέτες που έγινες από τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και από τα στελέχη της ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν πάρα πολλά νομικά και πολεοδομικά εμπόδια για να υπάρχει κάποια αναδόμηση του ήδη υπάρχοντος κτήσματος , αλλά και με τους ιδιοκτήτες των γύρω οικοπέδων, που δεν επιτρέπουν «ευελιξία».

Ακόμα και στο να φτιαχτεί ένα ακόμα γήπεδο, στα ήδη τρία που υπάρχουν, ήταν περίπτωση δεν το επιτρέπει με τίποτα, αφού οι χώροι γύρω από το “Γ. Καλαφάτης” πολύ περιορισμένοι και οι ιδιοκτήτες των γειτονικών οικοπέδων, ήθελαν τεράστια χρηματικά ποσά για να παραχωρήσουν τη γη τους στην ΠΑΕ για να δημιουργήσει νέα χτίσματα.

Από τότε στο μυαλό του προέδρου των “πράσινων” άρχισε να ωριμάζει η ιδέα αναζήτησης μίας άλλης λύσης. Κι απ’ τη στιγμή που άνοιξε απ’ το περασμένο φθινόπωρο η περίπτωση της Παιανίας πρώτα για τις ακαδημίες, η επιλογή της συνολικής επιστροφής του Τριφυλλιού μπήκε πολύ δυνατά στο τραπέζι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News