Eξελίξεις με Σίφο-Ρινάλντι!

"Αν θες πέναλτι πες στον πρόεδρο σου να πληρώσει"

Η ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης απασχολεί περισσότερο από καθετί στον Παναθηναϊκό, όμως ταυτόχρονα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα χειρίζεται τις επαφές με τον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος για την επίθεση, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ ανοιχτή είναι η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού με πρώτη επιλογή τον Σίλντενφελντ, αλλά όχι και μοναδική.

[ads2]

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ έχει επικοινωνία με τον πατέρα του Ρινάλντι, ο οποίος τον εκπροσωπεί και με τους ιθύνοντες της Αρχεντίνος Τζούνιορς, όμως δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία…

Η Αρχεντίνος ζητά 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου στράικερ και τα θέλει άμεσα καταβλητέα. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν προτίθεται να πληρώσει αυτό το ποσό, αλλά και τα χρήματα που διαθέτει, προτείνει να τα καταβάλλει μέσω δόσεων.

Επιπροσθέτως, ο Ζιλμπέρτο είναι ενήμερος από τον πατέρα του Ρινάλντι, ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες. Ακόμα και η Ελλάς Βερόνα, στην οποία ο Αργεντινός φερόταν να είχε απαντήσει αρνητικά, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη από τον ιταλικό Τύπο.

πηγή: sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News