Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει αγωνιστική αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίχως να σημαίνει αυτό ότι ο ίδιος θα μείνει άπραγος. Ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεται να παρουσιάσει ενδεκάδα έκπληξη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης προσπαθεί να λύσει τον γρίφο μεσοεπιθετικά για τους πράσινους. Ο Μολίνς θα μείνει – κατά πάσα πιθανότητα – στον πάγκο, με τον Άλτμαν να διεκδικεί θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Τον Ισραηλινό αναμένεται να πλαισιώσει ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Με αυτό το δίδυμο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να προσδώσει και την ταχύτητα (υψηλό πρέσινγκ) και την βελτίωση στην δημιουργία (ανάγκη για τελικές).

Στα χαφ θα παρουσιαστεί ένας εκ των Ρέις και Λουντ δίπλα στον Κουρμπέλη. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο Πορτογάλος, ο Λουντ θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ, με τον Βιγιαφάνες στα δεξιά. Να σημειωθεί ότι ο Ουζουνίδης έχει και την επιλογή του Καμπέσας.

Στην άμυνα και στο τέρμα τα πράγματα είναι πιο απλά με τους Κολοβέτσιο και Χουλτ να παρουσιάζονται στα άκρα και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής τους Κουτρουμπή και Μολέντο. Τέλος, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να υπηρετήσει την ομάδα κάτω από τα δοκάρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News