Ενδεκάδα με πολλές... αναγκαστικές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Ουζουνίδης

Απομακρύνεται του Δώνη, ανατροπή με Μαρίνο;

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο.

Τα κενά στα άκρα της άμυνας αναμένεται να τα καλύψουν οι Γιόχανσον δεξιά και Κολοβέτσιος αριστερά (υπάρχουν σκέψεις να αγωνιστεί ο Λουντ) και οι Μολέδο-Κουτρουμπής θα συνθέσουν ξανά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ζέκα, Κουρμπέλης, με τους Καμπέσας (δεξιά) και Λουντ (αριστερά), αν δεν παίξει σαν μπακ, να συνθέτουν τα «φτερά» της «πράσινης» επίθεσης.

Σε ότι αφορά το επιθετικό δίδυμο, ο 48χρονος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Λουτσιάνο (δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Άλτμαν στο ματς με την Αθλέτικ), ο οποίος θα παίξει ως «ελεύθερος» πίσω από τον Μολίνς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News